Древен секс ритуал..

Мъж остана меко казано ужасен от древен ритуал, практикуван в семейството на бъдещата си съпруга. Младоженецът научил за него по време на подготовката за сватбата. Той сподели своята история в портала Reddit.

 

Потребителят написа, че смятал да се ожени за приятелката си. Избраницата му има голямо и грижовно семейство, с което той се разбира добре.

 

Булката и младоженецът са на 23 години. Двойката планирала церемонията в началото на 2021 г., но по време на подготовката за сватбата мъжът забелязал, че братовчедите на приятелката му се шегуват за сватбената им нощ. Това му се сторило странно.

 

https://jenata.blitz.bg/media/thumbs/201808/950/1534101215_people_2595862_960_720.jpg?_=1534106807

 

Когато планирали медения си месец, булката предложила вместо да пътуват някъде, тя да остане в дома на родителите си. Усещайки, че момичето крие нещо, мъжът я попитал защо предлага да остане при роднините си. Тя отговорила, че семейството й има стара традиция, свързана със сватбената нощ.

 

„Булката и младоженецът трябва да влязат в спалнята заедно, където трябва да „изпълнят" брачните си задължения. Останалите членове на семейството през това време чакат пред вратата, за да ръкопляскат и да се радват за тях, когато булката и младоженеца си тръгнат. Тогава част от чаршафа се отрязва и се пришива към голям килим, който се пази от майката на булката”, обясни авторът на публикацията.

Осъзнавайки, че бъдещият й съпруг е смутен, булката казала, че те могат просто да се преструват, че спазват традицията. „Не искам да имам нищо общо с това. Вбесих се и й казах, че при никакви обстоятелства няма да правя това пред цялото й семейство“, каза потребителят.

По-късно мъжът получил съобщение от бъдещата си свекърва. Жената му написа, че той явно все още не разбира значението на семейните традиции и че този обичай съществува откакто свят светува.

 

Потребителите на Reddit посъветваха автора да остане категоричен. „Кажете им, че ще го направите, но в замяна изискйте сто глави добитък, бял жребец и тракт обработваема земя“, пише един от тях.

 

"Боже, семейно одеяло за секс?! Надявам се, че то изпълнява само декоративна функция и бабата не спи върху него“, каза друг.

Станете почитател на Класа