Хари издаде зловеща тайна

В последния ден от август се навършиха 23 години от трагичната смърт на британската принцеса Даяна. В тази връзка на Острова отново бе пуснат документалния филм „Даяна, нашата майка: Нейният живот и наследство“, излязъл през 2017 г.

 

В прожекцията говориха основно нейните синове – принцовете Уилям и Хари. Във филма те споделиха спомените си за майка им. 

Именно там най-малкият син на принцеса Даяна и принц Чарлз – принц Хари, си спомни последния телефонен разговор, който е провел с майка си преди смъртта й. Той призна, че и до ден днешен съжалявал, че разговорът помежду им бил толкова кратък.

Но освен това Хари издаде и друга тайна от последния телефонен разговор, който провел с Даяна преди смъртта й.

 

 

“Ако знаех, че това би било последният път, когато говоря с майка ми ...”, казва през сълзи Хари.

Хари и Уилям, които тогава бяха съответно на 12 и 15 години, разговаряли с майка си в деня на нейната смърт. Тогава те били в кралската резиденция в Балморал с баба си кралица Елизабет II.

 

 

Двамата признаха, че са говорили с Даяна много за кратко и направо й затворили телефона, тъй като бързали да се върнат към игрите с братовчедите си.

Веднъж Хари призна, че е плакал от мъка само два пъти през живота си - на погребението на майка си на 6 септември 1997 г. и малко след това когато се е сетил колко за кратко я е чул в деня на смъртта й.

„Не минава и ден, в който Уилям и аз да се надяваме тя все още да е жива и наоколо, и се чудим каква майка би била тя сега, каква социална роля би играла и какво би променила в днешния свят“, споделя Хари.

 

 

 

Припомняме, че принцеса Даяна загина в автомобилна катастрофа в Париж. С нея в колата бяха продуцентът Доди ал Файед и шофьорът Анри Пол. Двамата мъже загинаха на място, а Диана почина два часа по-късно в болницата.

 

Междувременно  разкрихме една зловеща тайна за Даяна – тя винаги ходила със себе си хладилна чанта, пълна с банки кръв, а причината за това се оказа наистина зловеща.

Станете почитател на Класа