Спасяват с линейка Катето Евро и Марта Вачкова

Марта Вачкова и Катето Евро изправиха на нокти приятели и последователи в социалните мрежи, след като помолиха да бъде извикана линейка, в случай че не се появяват онлайн в рамките на 30 минути.

 

Двете актриси се отдадоха на планинарство и кулинария през почивните дни, като не пропуснаха да покажат и крайния резултат от заниманията си.
"Тези гъби ги набрахме като за булки и манатарки", обясниха те в първото от редица видеа, като предупредиха, че не са сигурни относно ядивността на продуктите. Дадоха обаче заявка, че ще ги сготвят и ще разчитат на феновете си да ги спасят в случай, че са объркали.

 

https://zdrave.to/media/source/202009/1599463559_thumb_1920x1080_912401.png

 

"Добре ли сте? Мина ли 1 час? Следващия път ми звъннете", пък подхвърли в даден момент с нескрито притеснение идейният двигател на "Пощенска кутия за приказки" Гери Турийска.

По-късно Евро и Вачкова отново се включиха онлайн, за да покажат, че са оцелели и намигнаха с признанието, че булките и манатарките всъщност са закупени от Женския пазар.
Още от утре пък екранната сестра Жекова ще радва зрителите пред малкия екран със завръщането на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот".

Станете почитател на Класа