Къде ще работи Венета Райкова

Венета Райкова определено умее да се предлага и то така, че накрая банковата й сметка да е солидно запълнена. Бившата тв водеща, с която доскоро правехме асоциация за предаването "Папараци", се уреди с не по-малко доходна работа.

 

Солидните финансови постъпления, разбира се, винаги са били цел номер едно на амбициозната блондинка, която преди време още бе споделила, че ще направи всичко възможно, за да си докара стандарта на живот, който имат голяма част от звездите, които е интервюирала през годините.

 

https://zdrave.to/media/source/202008/1596355816_unnamed_2.jpg

 

В свой фейсбук пост Райкова сподели нещо много интригуващо, свързано с новото си работно място. Всъщност Венета напомни за свой стар пост с видео, в което се вижда забележителната гледна от мост към супер луксозен хотел. В коментара си отдолу обаче, още юли миналата година тя предизвика почитателите си да си намислят желание и да й се доверят, че ще се сбъдне.

 

https://zdrave.to/media/source/202008/1596355816_veneta_raikova_izleze_ot_chernata_dupka_bog_podrejda_jivota_mi_1.jpg


"Преди година седях на този мост и съм ви написала това, прочетете го пак, а сега ще добавя само - който е стоял на моста, пак ще стои", написа Венета. Почитателите й веднага изтълкуваха коментара й като намек, че има нова работа, с която пак ще се радва на финансов просперитет.

Станете почитател на Класа