Моделка на Playboy проплака

Преместилата се да живее в Англия звезда на Playboy Мария Лиман (родом от Ростов на Дон) се оплака в Инстаграм, че заради карантината тя не е могла да тренира качествено. А това оказало печален ефект върху достигнатите с много труд апетитни форми - момичето останало без дупе. "Към момента ситуацията в страната и с моето дупе силно се е променила. Някой е изгубил работата, други са останали без бизнеса си, някои са се развели, а аз лично пострадах заради загубата на моето оформено дупе, върху което работих години наред.

 

 

Много съм ядосана, че дупето ми вече четири месеца не е влизало в залата за фитнес, а у дома не мога да тренирам така качествено, както в залата", написа Мария. Инстадивата е бясна поради това, че тя няма възможност да ходи в зала за фитнес и, че "висшестоящите органи" въобще не ги интересува женската красота.

 

 

"Вече не съм Мария. Сбогом...", емоцинално се сбогува с феновете си тя. Красавицата обаче не получи съчувствие от своите последователи. Вместо това оплакванията ѝ станаха обект на подигравки. "Да ти имам проблема", пише Prostoandreyka68. "В Африка няма чиста вода, хората умират от глад, а ти тука ни занимаваш с твоя задник", пише Ohilles.

 

 

Наскоро, публикувайки поредната си откровена снимка, Мария разкри, че е получила подарък от милиардер, но историята е придобила неочакван обрат. Мъжът, не успявайки да постигне интимност, обвинил момичето в измама и заявил, че възнамерява да я съди."В шок съм. Не иска обаче да си взима подаръка. Аз пък, на свой ред, не искам да му се отдавам. До къде ще стигне всичко това?", оплаква се красавицата.

Станете почитател на Класа