Тото от "СкандаУ" показа злобата си

Преди няколко дни дизайнерката Евгения Борисова изригна във "Фейсбук" с коментар за Тото от "СкандаУ" и арогантното му и надменно поведение. 

 

Тя нападна рапъра, че си е повярвал повече и че се държи крайно непристойно за години и възможностите си. Дори намекна, че успехите му не са никакви успехи, заради които трябва да е с толкова високо самочувствие. 

Реакцията на Тото не закъсня и видимо уязвен показа за пореден път високо его и самочувствие без покритие. В стори в "Инстаграм" се подигра жестоко с Евгения Борисова по най-долнопробния и жалък начин, като се захвана с годините й. 

 

 

"Тя  дърта ли е", пита Тото. А има ли значение на колко години е човек, когато е изложил свои впечатления в личния си профил, а по-късно се включиха доста хора с подобни впечатления за мегазвездата Тото от краен врачански квартал.

СкандаУният рапър захапа и нашата медия, тъй като бяхме първите, които отразиха новината с позицията на Евгения Борисова. На голямото момче не му отърва в медиите да го принизяват, но не можем всички да сме като мама и да галим егото на момчето, което показа в "Като две капки вода", че е гола вода. 

Напоследък Тото е алергичен към родните медии, тъй като от тях иска да отразяват успехите му и пълните концерти, но в същото време плъзнаха и доста пикантни неща от личния му живот. В това число вулгарните голи клипчета с малката му чурка, която се оказа не впечатлява нито една жена.

 

Пълните дискотеки също вече са мит, а управителите на заведения изригнаха пред нашата медия, че нямат полза от "СкандаУ', тъй като публиката им е от пубертети,  които не правят големи сметки. А пълната зала в 'Арена Армеец" Тото и Лъчо напълниха с билети от по 10 лв. и хиляди безплатни покани, които се раздавали на конвейер.

Станете почитател на Класа