Гола артистка протестира само "по маски"

Артистката ДаВида Сал се съблече "по маски" в знак на протест срещу карантината в Лос Анджелис. Тя се засне пред местен магазин за хранителни стоки чисто гола, закривайки гърдите и бикини зоната си с маски, пише Daily Star. ДаВида Сал е сложила маска и на очите си, но не е покрила устата си, което е задължително в САЩ в момента.

 

 

На кадрите се вижда как ексцентричната артистка позира, а около нея се разхождат възмутени клиенти на магазина. "Няма да ви следвам сляпо", написа тя като коментар към снимките. "Жива нова модерна безстрашна свещеничка прави свои собствени правила и не иска разрешение от никого, за да бъде себе си", допълва ДаВида.

 

 

Тя се включи в общите правила за социално дистанциране, за да контролира разпространението на вируса, като например помоли хората да носят маски докато пазаруват и да поддържат разстояние от два метра един от друг. Това не е единствената популярна реакция на Сал, но до момента е тази, която е събрала най-много негативи. Според нейна публикация в социалните мрежи, коронавирусът е измама и се използва, за да се ограничи свободата на хората. Мнозина изказаха възмущение от начина, по който Сал е използвала маските, които в момента са дефицит в американските болници.

Станете почитател на Класа