Ежегодно парти с джипове и голи жени

Ежегодно парти с джипове и голи до кръста мадами, което се провежда ежегодно в американския щат Тексас, завърши с масови арести. Това се съобщава от New York Post.

Участниците в в купона въобще не са се изплашили от пандемията от COVID-19. Десетки полуголи мъже и жени са се събрали заедно със своите джипове край брега на океана, за да пият, танцуват и да общуват помежду си. При това общуването понякога е преминавало общоустановените морални граници. 

При това участниците са нарушили правилата, въведени поради новата коронавирусна инфекция, включително и спазването на социална дистанция и носенето на маски. 

 

 

 

 

„Бяхме в карантина, сега е време да излезем навън и да организираме купон“, извика Челси Койър, нарушител, в разговор с репортери. След това тя препоръча на своите сънародници да си мият ръцете колкото се може по-често в течение на поне 20 секунди.

В крайна сметка големият купон приключи с ареста на 189 души, включително за притежание на наркотици.

„Правим всичко по силите си. Не можем да проследим поведението на всеки човек. Ние се опитваме да наблюдаваме спазването на реда колкото е възможно повече и да реагираме бързо на всяко развитие на събитията “, заяви областният шериф Хенри Трошесет.

По-рано в испанския град Торемолинос, провинция Малага, жена се съблече и се качи в полицейска кола в знак на протест срещу режима на самоизолация.

 

Станете почитател на Класа