Вижте Диляна Попова, Луиза Григорова и щерката на Гала като абитуриентки

Месец май по традиция се свързва с абитуриентските балове. Такива обаче, тази година няма да има заради пандемията, свързана с коронавируса. За този вълнуващ ден обаче, си спомниха редица наши звездни имена.

 

Луиза Григорова, която в момента е бременна с първото си дете, е една от звездите ни, които върнаха лентата назад, и си припомниха незабравими мигове. А след нея същото сториха още Диляна Попова и Мари Константин.

Оказа се, че и трите бяха предизвикани от международната шопинг платформа Answear. Вдъхновени от спомените им за балната нощ, стотици техни последователи в Instagram също се включиха в предизвикателството на Answear, избирайки тоалет, с който биха отишли на бал тази година.

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1590402382_luiza.png

 

Балът на актрисата е бил точно преди 11 години, когато тя вече е била успешен модел и с кариера зад граница. За избора на рокля се доверила на стилисти, с които обиколила бутиците в Милано. Мерила най-различни тоалети, като обяснявала, че е рок звезда от България, която трябва да присъства на поредната гала вечер, спомни си актрисата в телевизионно интервю.

С мил спомен от бала си е и изкусителната моделка Диляна Попова, която показа снимка, на която е в компанията на родителите си.

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1590402382_dilyana.png

 

"От времето, когато нямаше селфита, нямаше лайкове и всичко ни харесваше. Снимахме се с апаратчета и вероятно след тази снимка съм дала моето на майка ми да го пази, защото тогава се забавлявахме без залепен за ръката телефон. Тук съм с мама, тате и моя кавалер Финчи, когото срещнах в Техникума по облекло и е един от най-добрите ми приятели и до днес. Спазих и традицията на Пепеляшка - розова рокля и прибиране боса", разказа в социалните мрежи Диляна.

Най-скоро бал е имала пък дъщерята на Гала - Мари-Константин, въпреки че за нея явно четири години назад е доста голям времеви период.

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1590402382_mari.png

 

"Моят бал беше преди цели четири години. "лелееее, кога минаха", аз исках да съм с дънки, мама не беше възхитена и направихме компромис - бях с най-вълшебния гащеризон, създаден от любимия ми български дизайнер. Аз не исках да се събирам с роднини, тате искаше и пак направихме компромис - събрахме се... щастлива съм, че го отпразнувах, както трябва, така че мерси, мамо и тате. Спомням си, че навън валеше - май месец. P.S.: Мерси за принцеския бал, мам", написа щерката на тв водещата в социалните мрежи.

Актрисата Силвия Петкова, която познаваме като пряма, свободна и нестандартна, също не изневерила на стила си по време на бала. Вместо с традиционната лимузина, тя пристигнала със стара, нефункционираща линейка, украсена с балони. Силвия се отказала и от помпозната  прическа, заложила на десетки плитки и тревнозелена рокля над коляното.

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1590430946_silvia.JPG

 

Съпричастна към тазгодишните абитуриенти, които не могат да отидат на бал, актрисата отправи послание към тях: „Безпроблемен път в дните, Випуск 2020! Бъдете! Купоните няма да избягат, обещавам ви!".

Станете почитател на Класа