Дневен хороскоп 25 май

ОВЕН (21 март - 20 април)

Гледайте по-оптимистично на живота, не се разстройвайте от дребни неща и собствени си грешки. Можете да предадете своя опит на младото поколение, както и да помогнете на нов колега. Тези от вас, които искат да отслабнат, трябва да разработят специална програма заедно с инструктор по фитнес.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре следете за поведението си, отколкото да критикувате по-младите колеги. Вие, като риба във вода, се къпете в чест и уважение, но не трябва да прекалявате. Благоприятни дни за получаване на пари, кредити и големи покупки. Добре е, да обърнете внимание на диетата си или начина на хранене.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Погледнете обективно на нещата, които преди това са ви разстройвали. Не преследвайте идеали, защото, вие самите не сте ангели. Лекият флирт, изкушението и интимните отношения настрани, могат да доведат до вътрешни опустошения. Вечерта е възможно да получите изгодно предложение за допълнителна работа, разгледайте го внимателно.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Ще проявите инициатива, дори там където не е необходима. Ще искате да сте пред всички, само за да постигнете целите си. Точно такава решителност, ви е необходима в любовта, но вие за нея сте забравили. Благоприятен ден за ремонт, почистване и домакинска работа. Разговор вечерта с приятел, ще ви отвори очите за много неща.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Не играйте двойна игра, ако на карта са заложени отношенията ви с любимия. Искреното отношение и доверието в партньора, е най-важното за вас. Един добър ден за онези, които са планирали лечение или посещение на лекар. Отказът от вредните навици, ще ви помогне да възстановите силите си, да подобрите настроението и укрепите здравето.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Ще трябва да завършите нещата, които преди това сте отлагали. Това може да бъдат, не само работни дела, но и отношения с хора. Доверявай се, но проверявай - това трябва да бъде мотото ви днес. Експерименти с финансите, ще ви донесат само загуби, а разумното и твърдо планиране, напротив, ще доведе до солидно благополучие.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Трябва да станете по-прогресивни, за да постигнете резултати в кариерата. Откажете се от авантюри, за ваше собствено спокойствие. В любовта на необвързаните, ще се усмихне не само късмета, но и човека когото харесвате. Един добър ден за кратки екскурзии, пазаруване и промяна на външния вид.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Покажете благородство в любовта, за да докажете истинските си чувства на избраника. Към лидерство, може да се стремят само онези от вас, които имат авторитет. Колективната работа, ще ви донесе успех, пари и постигане на целите. Със здравето, всичко ще бъде наред, ако не пренебрегвате профилактичните прегледи.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Препоръчително е, да се заемете с творческа дейност, а не да ревизирате стократно плановете си. За да не рискувате репутацията си, трябва да се държите обмислено и уверено. Някои моменти в личния ви живот, могат да ви изкарат от емоционално равновесие. Мнителността в любовта, за вас е истински враг, затова бъдете колкото се може по-разумни.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Трябва да поискате прошка от онези, които сериозно сте оскърбили. Имайте предвид, че животът е бумеранг, така че се откажете от гордостта. Ще се наложи да се адаптирате към нова обстановка, ако сте се устроили в друга компания. Също, трябва да се заемете, със семейните и финансови проблеми, ако не искате всички те, да се превърнат в тежест през следващият месец.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не се препоръчва да играете с думите, а да докажете своите чувства с действия. За финансови решения, ще имате време по-късно. Засега намерете сили, за планиране на бюджета си. Развитието на събитията на работното място, ще бъде непредсказуемо. Но ще може да свършите това, което е на преден план.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще има приоритет това, което преди сте смятали за безполезно. Сега ситуацията се е променила и вие сте станали, много по-уверени в себе си. В любовта, бъдете нежни, грижовни и не налагайте принципите си на любимия. Възможни са проблеми с кръвното и това да влоши вашето здраве. Вечерта, по-добре си починете.

Станете почитател на Класа