Фолкпевица се сгоди

Преди няколко дни фолкпевицата Глория върна годежния пръстен на вече бившяи си приятел, Андреа също се размина на косъм от сватба с Кубрат Пулев, но за една друга тяхна колежка нещата вървят повече от щастливо. 

 

Съвсем изненадващо дойде новината за годежа на една от големите и гласовити пайнерки, която умело крие личния си животот медиите. 

Народната изпълнителка Росица Пейчева се похвали с годежен пръстен от нейния приятел Николай Петров. "Прекрасно събитие за нашето прекрасно славейче! Много радост, щастие и дълъг семеен живот, изпълнен само с позитивни моменти", пишат нейни верни почитатели. 

 

 

 

https://zdrave.to/media/source/202005/1590126026_4d.jpg

 

От музикалната компания на певицата също поздравиха щастливата двойка с думите: "Нека разбирателството, щастието и хармонията да са ви вечни спътници в живота. Честито от сърце, мили Роси и Ники".

Роди има момче и момиче от барабаниста от Виевска фолк група Милко Узунски, който през 2014 г. посегна на живота си. Той бе намерен обесен пред дестка ясла в Пловдив. По това време Роси и Милко са разделени, но децата й трудно преживяват тази семейна трагедия.

 

Станете почитател на Класа