Невиждан екшън в гората

В социалните мрежи набира популярност видеоклип, в който са заснети последствията от атаката на мечки върху три автомобила наведнъж. Видеото е направено в Русия, не се уточнява в кой точно регион, но се предполага, че е в района на Магадан.

Историята е описана по следния начин: няколко мъже оставили всъдеходите си на поляната, докато самите те отишли на лов в гората. Когато се върнали, намерили автомобилите си в плачевно състояние: дивите зверове "разпорили" машините като консерви, вероятно опитвайки се да намерят и извадят храна от тях.

Не е известно колко време е продължило „пиршеството” на дивите животни, но след тяхната „работа” всъдеходите били практически унищожени.

 

 

 

 

Сред повредените машини се оказали Toyota Hilux и Mitsubishi Pajero - мечките ги надраскали, разбили стъклата и огънали каросерията. Не по-малък хаос имало в салона: вратите, седалките и други елементи на интериора били разкъсани, воланите били откъснати.

 

Най-унищожен от раздивелите се животни, обаче бил автомобил УАЗ: мечките смазали капака и крилата, огънали предпазните арки, избили предното стъкло, извадили задната врата и унищожили салона.

Станете почитател на Класа