Момичето, чиято кожа сменя цвета си!

Какви ли не странни хора щъкат по земята. Преди време споделихме странната история на момичето със змийската кожа, по която цял свят полудя. Но оказа се, че има красавица, която е по-невероятна и от нея. 

 

Става въпрос за Хана Титензор. 23-годишната красавица живее в Белфаст (Северна Ирландия) и както много момичета от детството си мечтаела да бъде популярна. В известна степен нейното детско желание се сбъдна: доста хора по цял свят познават Хана.

Тя има почти 45 хиляди последователи в социалните мрежи. Причината за това е повече от смайваща.

Всички наричат Хана – момичето, чиято кожа сменя цвета си.

 

 

Истината е, че Титензор изобщо не е мулатка, но винаги е харесвал тъмния тен на кожата. Толкова много е харесвала загара, че е решила да се „потъмни“ завинаги. За това момичето прекарало по няколко дни в седмицата в солариума, избирайки сесии от минимум 15 минути. По-късно Хана решила да засили ефекта, като започнала да си бие инжекции за тен. 

 

 

 

 

 

Мнозина осъдиха момичето, други пък я призоваха да помисли за здравето си, а мнозина я обвиниха, че по този начин иска да промени расата си. Хана обаче реагира по доста интересен начин на нападките като им отговори, че тъмният й тен „просто я прави щастлива“.

 

 

В своя Instagram профил Хана често споделя доста провокативни снимки, показващи великолепна й фигура в оскъдно бельо, а понякога дори и без такова. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наскоро момичето удиви феновете си с невероятно тънка талия, която сякаш можеш да хванеш с две ръце. Някои са категорични, че Хана е премахнала част от ребрата си, за да изглежда така, а други казват, че този ефект е постигнала с фотошоп.

 

 

 

 

 

Подобна дилема има и за носа й – дали е с хирургическа корекция или по рождения изглежда така.

 

 

Вие какво мислите за тена, талията и като цяло за визията на Хана? Споделете с нас в коментарите!

Станете почитател на Класа