Скандална рускиня разкри, че...

Ослепителната руска актриса и тв водеща Дана Борисова разкри, че не е правила секс повече от две години и изненадващо - това не й липсва. Това пише "Дейли Стар". Сред откровенията си в токшоуто "Алена Блин" Дана коментира и предходните проблеми с пристрастяването към дрогата. 43-годишната изкусителка добави, че преди години е продавала тялото си за пари в брой.

 

 

Както БЛИЦ преди две години разкри, тя бе предложила на мъж и неговите приятели олигарси секс услуги, за които те трябвало да платят 4 000 долара. Сега актрисата признава: "Случваше се три или четири пъти, когато бях надрусана с наркотици. Нямах пари, така че трябваше да заведа Полина (дъщеря ми) до бащината й къща". Дана споделя, че се чувствала „като чувал с картофи" по време на тези трудни преживявания. „Лягаш, затваряш очи и се примиряваш с него. Това е всичко", добавя тя.

 

 

Позорното минало на рускинята я отказало от секса в последните години. Тя твърди, че никога не би се върнала към този начин на живот, защото „е страшно, когато си трезвен". „Не съм правила секс от две години и половина, но това е мое собствено решение. Не ми липсва", категорична е Дана.

 

 

След излъчването на интервюто рускинята бе похвалена от абонатите си заради нейната храброст. В Инстаграм нейните 477 000 последователи я заляха с подкрепящи коментари.

Станете почитател на Класа