74-годишнапо зърна

74-годишната Голди Хоун е титолувана като една от най-красивите блондинки в Холивуд. Нейната перфектна фигура е успяла да подлуди много мъже. 


Тези година Хаун ще навърши 75 години, но въпреки това все още е запазилата си на девойка, според час от нейните фенове.

Звездата бе забелязана по улиците на Брентуд, а гледката смая всички. Някои скочиха яростно на изскочилата по зърна актриса, а други констатират, че все още изглежда добре за годините си.Артистката бе облечена в прилепнало клинче и черен потник, под който умишлено или не, бе забравила да сложи бельо. Голди обаче въобще не се притесняваше от начина, по който изглежда.

Дори на младини звездата се славеше с доста смели решения в гардероба си. Едно от най-любимите неща на Голди са клинчетата. В арсенала си тя има огромно разнообразие от модели. Звездата ги носи като отличителен елемент от гардероба си. Все пак тялото на Хаун и позволява да носи такива неща. Тя е фен на здравословния начин на живот. Всеки ден прави упражнения и изминава километри с колелото.

Много често може да бъде забелязана и да тича. Естествено обаче много от феновете й се разтревожиха от факта, че Голди не е сложила нито предпазни ръкавици, нито маска. Тя е изложена на риск, а може би излага на такъв и други, без да го осъзнава.

Никой не е застрахован от коварната зараза. Припомняме ви, че дори имена като принц Чарлз и британският премиер Борис Джонсън вече са заразени с COVID-19.

Станете почитател на Класа