Емануела намекна за...

Скуката накара Емануела да полудее. Тя се чуди какво да върши по цял ден в апартамента си - готви, чисти, играе със сина си, а от време на време пусна онлайн чат с нейните почитатели. 

 

Така един от нейните фенове се поинтересува дали Емануела би забременяла отново, а отговорът на изпълнителката на "Вечно свързани" шокира дори нейни близки приятелки.

"Трябва много, ама много, да повярвам на някой, за да му родя отново и трябва да не ме е предавал никога, тогава ще видим...", бе отговорът на певицата с изумрудени очи. С това даде ясно да се разбере, че не би родила от Мартин, по-известен като Елвиса, с който през последните години се събират и разделят през ден-два. 

 

 

 

 

Певицата сподели пред почитателите си, че синът й Мити е за няколко дни при баща си Димитър Динев и затова й остава повече време за чат с тях. През останалото време е плътно до сина си, като гледа да го разнообразява с различни занимания. Запознали са да участ българските и английски букви, редят пъзели и играят на "Не се сърди човече". 

 

За първи Емануела има толкова много свободно време, което пък отключило в нея неподозирана страст - кулинарията. Всеки ден певицата импровизира с някоя нова рецепта и въпреки че си позовлява да се храни с нездравословни храни, не е качила килограми, за което биха й завидели всички жени.

Станете почитател на Класа