Джена в паника

Певицата Джена е крайно притеснена от плъзналия по цял свят коронавирус. Певицата е решила да предприеме драстични мерки за предпазването от заразата. 

 

Изпълнителката на "Вижте го, жени" сподели в официалната си страница важна новина, която разочарова голяма част от почитателите й, но пък други аплодираха нейната собствена загриженост, която липсва при нашите сънародници. 

 

https://zdrave.to/media/source/202003/1583837842_dzhena1.jpg

 

"Пиша ви по повод концерта в Майнц-Германия, който трябваше да се проведе на 14.03.Поради личните ми съображения и притеснения от епидемията върлуваща във все повече държави - коронавирус, отменям участието си и ще изберем нови дати за оставащите два концерта веднага щом премине щама. Благодаря ви,за разбирането", написа тя в социалните мрежи. 

 

Не става ясно, дали след като има регистрирани случаи на заразени и в България, Джена ще поема участия в родината ни. Тепърва ще се решава и съдбата на нощните клубове, където всяка вечер се събират стотици хора. Чуват се слухове, че голяма част от изпълнителите сами ще ограничат изявите си за седмица-две.

Станете почитател на Класа