Как изглежда на 65 г. Орнела Мути

Искате ли да видите как изглежда днес една от най-красивите актриси през 80-те Орнела Мути, чието пълно име е Франческа Роман Ривели?

 

Франческа е родена в Рим в обикновено работещо семейство. Тя била на 13 години, когато момчетата започнали да се взират в нея и фигурата й започнала да се „закръгля“. Мути позирала гола, тайно от майка си, за една художествена школа и в същото време участвала в мъжки списания, заради което почти била изгонена от училище.

 

 

Орнела била безразлична към киното, но на едно от прослушванията, на които сестра й я завела, тя преминала през селекцията за филм. След снимките тя става повече или по-малко известна и е поканена да участва във филми с основно еротичен характер.

 

По това време младата актриса получава интересния псевдоним Орнела Мути. Постепенно тя получава все повече покани да се снима.

Тя участва във филми като "Последната жена" (1976) и "Новите чудовища" (1977). 

 

 

Партньори на актрисата са били Микеле Плачидо, Ален Делон, Жерар Депардийо.

Актрисата участва и във филма „Укротяване на опърничавата“, където „опитомява“ Адриано Челентано. Двамата играят заедно повече от веднъж и това води до развитието на романтична връзка. Тъй като Челентано не планира да напусне съпруга си, тази връзка е краткотрайна.

 

 

Освен в италиански ленти, Орнела Мути участва и в американски и европейски филми. И така, едно от най-добрите й изпълнения е ролята й в сериалите "Граф Монте Кристо" и "Флаш Гордън".

Наскоро през 2016 г. тя стана главна звезда в клипа на Александър Ревва „Като Челентано“, а също беше и гост-звезда в предаването „Вечерен Ургант“.

 

 

В интернет се появи информация, че Франческа е сменила местожителството си и се е преселила в Русия. Орнела Мути също действа и като жури на Московския филмов фестивал.

 

 

Сега актрисата е на 64 години, през март се подготвя да отпразнува 65-ия си рожден ден. С възрастта жената не е загубила красотата си благодарение на здравословна диета и спорт. Младият й избраник е потвърждение за това (настоящият й любовник е с 10 години по-млад от нея).

 

Станете почитател на Класа