Дневен хороскоп 12 март

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес не взимайте кардинални решения, по професионални въпроси. Мероприятия, свързани с празник или тържество, трябва да преминат под вашето твърдо ръководство. От рискови операции с пари и инвестиции, се откажете, дори ако ви подтикват близки хора. Вечерта ви чака скъп и желан подарък.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Приходи ще ви носят старите дела, така че бъдете готови да събирате бонуси и премии. Отличен ден за онези, които са решили да сключат брак. Може да си позволите всякакви разходи, защото покупките ще бъдат приятни и полезни. На пътя, трябва да бъдете по-внимателни, както и при работа с електричество.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Очаква ви труден ден, така че не трябва да се поддавате на отрицателни емоции. Дори една малка кавга, може бързо да прерасне в скандал. Има възможност да научите нещо ново за работата и да увеличите капитала си. Основното е, да не казвате на никого за бъдещите си планове. Бдителност в ежедневието, няма да бъде излишна.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Може да се сблъскате, с измама от близък приятел. Толкова много сте му вярвали, че сега е ужасно да си представите как да общувате в бъдеще. Най-добре е да се успокоите и погледнете на всичко философски. Един добър начин да изхвърлите отрицателното е, да се занимавате с творчество. Може да спечелите, ако успешно рекламирате своите шедьоври.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Препоръчително е да бъдете по-реалистични и да не се поддавате на илюзии. Вие сте прекалено мнителни и раними, което днес може да доведе до нервен срив. Ако отдавна сте набелязали да купите някаква вещ, днес без съмнение може да си го позволите. И не се притеснявайте за парите, имате достатъчно. Вечерта ви очаква, незабравима среща.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Очаква ви труден ден, когато са възможни всякакви негативни тенденции – конфликти, загуба на пари и дори измами. Но ако имате надежден приятел до вас, ситуацията ще се промени към по-добро. Днес няма да сте в състояние самостоятелно да решавате или да предприемате действия. Подкрепата, ще ви е нужна като въздух.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Възможни са интриги във вашето обкръжение, които да ви изкарат извън нерви. Опитайте се, да си изясните събитията и да намерите морална подкрепа за разрешаване на финансовите проблеми. Някой от бившите ви приятели, упорито ще се стреми към вашето благоразположение. Може да чуете по свой адрес много приятни думи, които да ви вдъхновят за благородни дела.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще искате да си възвърнете предишния авторитет, но това няма да е лесна задача. Ще трябва много да се постараете и да бъдете изключително учтиви, така че отново да повярват във вас. Изразяване на искрени чувства, ще е необходимо на тези, които наскоро са започнали роман. Само не насилвайте събитията, това ще навреди на връзката. Бъдете по-скромни в желанията.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Препоръчително е да прекарате този ден в самота и да обобщите резултатите от работата си. Ако трябва да подобрите уменията си или да научите нещо ново, направете го. Не е изключена спешна или дългосрочна командировка. Основното е, да не се противопоставяте на тези, които са ви помагали много в работата. От авантюри в любота, по-добре се откажете, за да избегнете проблеми.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Дома ви, ще се окаже най-надеждното място и защита от всякакви ситуации. Близките хора са готови за вас на подвизи, оценете го. В работата ви, ще се отворят нови перспективи. Само не се претоварвайте, в противен случай ще подкопаете физическото си здраве. От финансови загуби, може да се отървете по един начин - не купувайте нищо.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Препоръчително е, активно да се заемете с решаването на имуществени и жилищни проблеми, ако имате такива. Избягвайте днес премествания, инвестиране на пари и спорове с партньори. Всичко това ще доведе само до неприятности. В личния живот, трябва да станете по-инициативни, особено ако е необходимо да се организира празник или парти.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще берете плодовете от работа, която неотдавна сте реализирали. За нови проекти, сега не е времето, така че ги отложете. Благоприятно ще се развиват, преговори и срещи със западни партньори. За здравето, ще са полезни общоукрепващи процедури. Вечерта, по-добре се въздържайте от алкохолни напитки.

Станете почитател на Класа