Страшна гледка...

Синтия Никсън доби световна слава благодарение на ролята си на Миранда в култовия сериал „Сексът и градът“. След приключването на проекта, за разлика от колежката си в продукцията – Сара Джесика Паркър, Синтия се откъсна от киното.

 

Паркър продължи да е активна актриса, а Никсън, след няколко неуспешни опита на снимачната площадка, промени коренно попрището си.

 

 

 

Тя започна да се занимава активно с политика. Очевидно това е повлияло и на външния й вид. Тя е решила да заложи не на лозунги, а на реални дела и се е улисала толкова, че съвсем е забравила за външния си вид.

 

В момента тя изглежда с близо 20 години по-стара, твърдят феновете й и съвсем спокойно може да мине вместо за 53-годишна дама, за 70-годишна старица.

Тя се появи на специално събитие. Колкото и да се е старала при подготвянето на визията си обаче, Синтия просто изглеждаше ужасно. Нищо не й е помогнало.

 

 

Според много хора тя просто не изглежда добре за 50 годишна жена. Никой не обвинява актрисата, че е остаряла, а по-скоро, че се е предала да полага грижи за себе си. В крайна сметка знаем, че много звезди на тази възраст, изглеждат като 30-годишни манекенки. Например Джей Ло.

Дори колежката на Саманта от секса и града – Кристин Дейвис – влязла в ролята на Шарлот, за своите 54 години изглежда много лачена.

Станете почитател на Класа