Готвачка си вдигна блузката и...

Готвачка от веригата за бързо хранене Five Guys вече се радва на доста по-различна и доходоносна кариера. Уитни Пейдж Венебъл вече не стои зад скарата по цял и не се омирисва на кюфтета и кебапчета, за да си изкарва прехраната. 26-годишната жена от Флорида е станала моделка и сега се радва на светлината на прожекторите.

 

 

Тя в момента се изявява като Инстаграм модел и печели по 20 000 долара месечно, споделяйки за своите почитатели свои секси снимки. "Преди да стана моделка отговарях за типингите на кюфтетата. Сега правя по 20 000 долара месечно, като само правя снимки и видеа за моите фенове", споделя Уитни.

 

 

Инфлуенсърката, която има 907 000 последователи в социалната мрежа също има доста фенове и в интернет платформата OnlyFans. Сайтът позволява на красавицата да си докарва огромни пари, като нейни фенове се абонират за съдържанието ѝ, като си плащат за това.

 

 

"Обичам да позирам в тесни клинове за йога, които показват много изразително моите форми. Или в секси бельо. Много хора искат видео и снимки и на краката ми. Мисля да направя отделен профил само за краката ми. Има много мъже с много различни фетиши", пояснява моделката. Уитни признава, че с припечелените пари тя най-много обича да си купува хубави дрехи.

Станете почитател на Класа