Дневен хороскоп 11 февруари

ОВЕН (21 март - 20 април)

Препоръчително е днес, строго да контролирате поведението си. Вие сте толкова безразсъдни и темпераментни, че може да си създадете много неприятности. Проблемите във финансовата сфера са разрешими, така че не драматизирайте ситуацията. Още повече, че ще ви върнат стар дълг или ще получите аванс. Бъдете внимателни, при разходки на безлюдни места.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще е добре да се погрижите за репутацията си, а също и да станете по-сериозни в любовните дела. Затънали сте в лекомислени романи, за които вече знае целия град. Възможностите ви за пари са безгранични, така че, по-добре се заемете с домакински, битови дела или си купете почивка на планина, за да си отдъхнете добре.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Тези, който имат свой бизнес, ги очакват печеливши договори и сътрудничество с нови партньори. Само внимателно подписвайте документите и изчислявайте печалбата. В противен случай, от най-малката грешка, всичко може да се провали. Необвързаните е добре, да заложат на романтиката. Особено, ако вашите отношения с избраника, са започнали наскоро.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Ще бъдете засипани с бизнес предложения, като от рог на изобилието. Не сте мислили, че сте толкова популярни и търсени. Е, помислете за всяко от тях и избере най-достойното и изгодно. Креативните може да разчитат на нови проекти и продажба на своите шедьоври. Вечерта е възможно спешно бизнес пътуване.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Не ви очаква безоблачен ден, защото ще трябва да решавате както стари, така и нови проблеми. Но колкото по-ясно виждате пред себе си целта, толкова по-бързо, ще се реализира. За напредък в кариерата денят не е подходящ, но в любовта всичко ще бъде идеално. И най-накрая, ще получите отговор на въпроса, който отдавна ви мъчи.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Трябва да се проявите като щедър и трудолюбив човек. Тези качества, ще открият нови начини за вътрешно развитие и постигане на целите. Финансите трябва да управлявате пестеливо и разумно, така че да имате пари в портфейла си дълго време. В любовта, не насилвайте нещата, а по-скоро се насладете на това, което имате сега.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Оставете за десерт, любовните дела, а в ранните сутрешни часове, активно се заемете с решаването на проблемите и търсене на още един източник на доходи. Особено ако сте затънали в кредити и едвам си поемате дъх. Денят е добър, за анализ на това, което вече се е случило. Това няма да ви позволи да направите нови и големи грешки.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Трябва да станете олицетворение на позитивност, любов и безкористност. Ако се противопоставяте на такива съвети, ще влезте в конфликти и непредсказуеми ситуации. Възможно е не само снижение на настроението, но и на кръвното. Да обвинявате за всичко времето, не трябва. Ако не предприемете действия на време, може да стигнете до болница.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Препоръчително е да се заемете с благотворителност, да демонстрирате щедрост и да излъчвате оптимистично настроение. Ще успеете, вярвайте в себе си. Революциите и митингите не са за вас, затова бъдете миролюбиви. Особено, ако трябва да говорите с досадни роднини или завистлив приятел. Вечерта прекарайте със семейството.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Основната тема на деня, ще бъде любовта. Търсихте я дълго време и сега се е случило чудото. Нов, красив роман, ще запълни цялото ви душевно пространство. От финансови подвизи, ще ви предпази близък приятел. Но ако не послушате съветите, тогава ще загубите всичко, което сте пестили толкова дълго. Бъдете благоразумни.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Препоръчително е, да си съставите програма за отдих, която ще ви помогне да се отпуснете и срещнете с приятни хора. Дори ако компанията се окаже шумна, все пак ще получите заряд от положителни емоции и енергия. Един добър ден, да си починете и релаксирате в домашна обстановка. Не пречи, да започнете да се обичате повече.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще е добре да откриете истинските си чувства на човек, към когото отдавна изпитвате симпатия. И не се страхувайте, че няма да ви разберат или чуят. Напротив, всичко ще бъде по-добре, отколкото очаквате. Успех очаква онези от вас, ангажирани в семеен бизнес. Ще получите печалба, от нещо което преди това не сте могли да реализирате или продадете.

Станете почитател на Класа