Дневен хороскоп 8 февруари

ОВЕН (21 март - 20 април)

Днес, може да решите да прекарате времето си с приятели и роднини. Зад хоризонта, ще останат проблемите, които е било трудно да решите сами. Обличайте се според времето, в противен случай, са възможни простуди, въпреки по-мекото време. От физическо натоварване и фитнес, е по-добре да се откажете, за да не застрашите общото си здраве.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви красив ден, в който ще имате възможност да помечтаете. Всичко ще се развива - без пречки и недоразумения. Да се освободите от философските си възгледи за любовта, ще ви помогне приятел, който с личен пример, ще ви покаже, че реализмът тук е по-уместен. Оптимизъм няма да ви е излишен, ако ситуацията стане напрегната.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Очаква ви щастлив ден в работата. Ще може да реализирате дори тези проекти, които от много време лежат, забравени в документите. Във финансовата сфера, ще трябва да се справите с проблемите, останали от минали години. Има възможност да създадете печелившо сътрудничество по ваши условия, което вече води до успех.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Препоръчително е да бъдете по-внимателни, при общуване с околните. Възможно е да станете жертва на манипулация, при това, от познати ви личности. Последователните действия в личния ви живот, ще доведат до правилни решения и обективни изводи. Прекалената ревност от ваша страна, е вредна за връзката ви.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес е по-добре да работите в екип, за да получите бърз и качествен резултат. Чрез обединяване на силите, може да завършите плановете си за няколко месеца напред. Преди да се захванете с нещо ново, завършете първо старите дела. Доброто финансово положение, ще ви позволи да си купите това, за което отдавна мечтаете.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Препоръчително е, да бъдете по-мили и учтиви към хората, които до голяма степен са ви помагали в кариерата. Дори настроението ви, да не е на висота, трябва да контролирате емоциите си. Спестяването, ще ви помогне да отделите известна сума за нуждите на дома или за ваканция. Здравето ви, не е застрашено, ако се обличате според времето и не стоите на студено.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Трябва да работите в "екип", за да изпълните всички задачи, възложени ви от началниците. Сами едва ли ще достигнете тези висоти, които сте си поставили. Денят е добър, за кардинални промени в любовната сфера. Ако вече имате човек до себе си, е време да поемете инициатива и да му направите официално предложение.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Възможно е днес да се чувствате унили и депресирани. Ако ситуацията стигне много далеч, е по-добре да си останете у дома и да се лекувате. Новите ви планове, ще изискват огромна енергия, която все още нямате. Така че, правете нещо тихо, приятно и интересно. Добре ще е, да си припомните хоби, към което сте се увлекли като дете.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес, ще покажете невероятна преданост към работата си, дори ще се откажете от печелившо партньорство. Е, ако вашата интуиция ви говори така, тогава го направете. Въпреки че, някои от нюансите на сътрудничеството, могат да бъдат обмислени. В личния си живот, ще трябва да вземете решение, което ще засегне отношенията с вашият партньор.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви, добър и топъл ден, когато мнозина ще се съгласяват с вашите решения безмълвно. Само че, такова отношение отвън невинаги е искрено, не се заблуждавайте. Задавайки си далечна цел, се подлагате на риск. Първо, направете това, което е близко и лесно и след това правете планове за бъдещето.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Може да загубите подкрепата на близки хора. Но това ще се случи поради ваша вина и прекомерна самоувереност. Ентусиазмът в личния живот, ще ви доведе до желаните промени. Може да завоювате човек, който наистина харесвате. Вечерта не мечтайте за неща, които може да се окажат химера.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Очаква ви един истински празничен ден. Разбира се, много от мечтите, ще си останат само мечти, но дори и мисълта за тяхното реализиране ще ви дава вдъхновение. Обстоятелствата във финансовата сфера, няма да оправдаят надеждите ви, затова пък любимия човек, ще ви зарадва с много изненади. Вечерта се погрижете за здравето си.

Станете почитател на Класа