Приянка Чопра изби рибата

Това определено не е годината на Приянка Чопра от към визия и стайлинг. Преди дни ви показахме изцепката й на церемонията по връчването на наградите грами. 


Там талантливата актриса, която е женена за Ник Джонас, се появи в тоалет с деколте до пъпа, като демонстрира увиснал бюст и наедряло телосложение. Много от критиците наредиха визията й сред най-големите гафове на таз годишната церемония.

 

След като удари полунощ Чопра обаче не се превърна в Пепеляшка. Тя отиде на вечеря, организирана за част от гостите на Златния глобус. Изглежда, че Чопра е сменила дрехите си в колата, но ние сме объркани коя визия от двете й през вечерта е по-нелепа. 

 

Вторият тоалет на звездата беше в пълен контраст с лъскавата бяло-розова рокля от церемонията. За партито Чопра бе заложила на черна рокля, която надолу бе напълно прозрачна, а сребристи цветя закриваха едва-едва най-милото й. 

 

 

Въпреки това дупето на звездата ясно се очертаваше, а бедрата й отдавна са преминали в плюс сайз размера, коментират феновете й под кадрите. 

 

 

Какво мислите за дръзките визии на Приянка?

 

Станете почитател на Класа