Хайди Клум провокира

Немският супермодел Хайди Клум никога не се е притеснявала да изглежда ефектно, но в същото време и закачливо. 

 

Дали красивият ексангел на Victoria's Secret ще стъпи на подиума в луксозен тоалет с голямо деколте или ще  облече полупрозрачна рокля за фотосесия на плажа, или ще избере страховита униформа за Хелоуин, тя винаги е секси.

 

Определено на Хайди не й се налага се да се тревожи за визията и стила си, защото има такава фигура, на която абсолютно всичко просто стои страхотно, а и отсъствието на дрехи също приковава погледите към нея. 

 

 

 

 

Наскоро Клум публикува любопитна снимка в Инстаграм профила си, с което предизвика много бурни и полюсни реакции у последователите си.

 

На кадъра моделката се подготвя за излизане пред камерите. На фотоса Хайди е забравила да сложи панталон или пола и стои в наистина доста странно облекло - стилен розов пуловер с ресни, който покрива най-милото й.

 

 

В същото време звездата видимо се чувства много комфортно и е усмивка до уши. Тя позира седнала на висок стол, а на краката й се виждат дълги ботуши. 

Все пак според масата от последователите й в социалните мрежи, ще е добре Хайди да е сложила и нещо надолу, защото този пуловер едва ли ще прикрие най-милото й, когато се изправи.

Станете почитател на Класа