Нина Добрев изби рибата

Нина Добрев е една от най-успешните родни актриси зад Океана. Красавицата, която е родом от България, се изявява в много ленти в Канада и САЩ. Името й нашумя след изиграването на чаровната Елена Гилбърт в поредицата „Дневниците на вампира“, която се радва на огромен успех и у нас.

 

Тя си е партнирала с десетки големи имена в Холивуд, сред които и самия Вин Дизел.

В момента актрисата е сама и си няма спътник в живота, но това не пречи винаги да е усмихната където и да се появи.

Нашенката бе заложила на дреха на известния Кристиан Диор за купона.

 

 

Дрехата е в червено, черно и сребристо и блести под прожекторите. Тя е без презрамки и завършва малко над глезена на актрисата. В горната си част тя представлява корсет по нея, а талията е висока и продължава с плисе надолу.

Когато обаче Нина реши да разтвори роклята си, повдигайки я от двата й края, се оказа се платът е напълно прозрачен, а отдолу се показаха голите й бедра.

 

 

Явно предвидила това, което ще се случи, Добрев бе сложила боксерки, които да прикрият дупето и най-милото й.

Преди дни се проведе церемонията по раздаването на наградите „Златен Глобус“, а Нина буквално прикова погледите си с тоалета, който бе избрала за афтър партито му. Събитието се проведе в хотел в Бевърли Хилс, Калифорния, в неделя. Именно в крак с модата е обсипана с много брокат и блести под прожекторите. Визията й бе завършена от отворени сандали с каишки – една минаваща покрай пръстите й и една около глезените.

Станете почитател на Класа