Малина гола, мокра и без грим

Певицата Малина втрещи с любителско видео, в което я виждаме полугола, цялата мокра и без капка грим. Не можем да отречем на 52-годишната певица, че за възрастта си изглежда зашеметяващо и много от младите й колежки могат да завиждат за перфектната й фигура. 

 

Скандалното видео е направено от зимната почивка на певицата в Банско. Там е отседнала в един от най-луксозните хотели и се наслаждава на приятна компания, която обаче пази в пълна тайна.

 

https://zdrave.to/media/source/201904/1554466457_malina_4.png

 

Малина пусна видео, в което плува в басейна, но за разлика от колежките си няма притеснения да се покаже без макиаж. Най-вероятно с нея е и новата й половинка, но името се пази в пълна тайна. Напоследък обаче тя демонстрира доста лъскав живот и всичките й дрехи са от колекцията на много скъпа световна марка. Затова с основание предполагаме, че любовникът й е състоятелен мъж. 

 

Междувременно се появиха слухове, че е напуснала издателите си от "Пайнер". Наш репортер се свърза с димитроградската фирма да провери достоверността на тези слухове. От там ни увериха, че Малина е действащ артист-изпълнител на "Пайнер" и към момента не са имали никакви пробреми, за да прекратяват отношенията си с нея.

Станете почитател на Класа