Най-четени статии:

от нета

Секс машина сред футболистите

Титулярният вратар на Реал (Мадрид) Тибо Куртоа е популярен с любовните си завоевания, а сега се оказал баща на детето на бившата си съседка Елза Айзък.

 

Според британския таблоид Daily Star белгийският национал се срещал с тази жена още по времето, когато пазеше на вратата на Челси. Двамата са станали любовници, няколко седмици след като стражът започнал да живее заедно с тогавашната си приятелка Марта Домингес. В същото време съседката Елза Айзък е била омъжена, но се е виждала с вратаря, когато пребивавал в хотели преди мач. Тя твърди, че Куртоа се е опитал да я убеди да направи аборт, когато разбрал, че е бременна.

Белгиецът прекъснал всякаква връзка с Айзък след трансфера си в Реал (Мадрид) и досега отказва да признае бащинството си над малкия Енцо, който е роден през септември 2017 година. Куртоа пази за Реал от лятото на 2018 година.

През април 2017 година стражът заряза тогавашната си приятелка Марта Домингес, докато е била бременна с второто им дете. Причината за това е връзката му с момичето, на което двойката плащала, за да се грижи за кучето им – 18-годишната Дилейни Ройл.

През февруари тази година папараци хванаха как любовчията Куртоа среща с красивата испанска водеща Алба Карийо. СМалко след това вратарят тушира в кревата си чернокосата сексбомба Лиз Емилиано. Тя също не се задържа дълго около Куртоа, който след това свали поредната хубавицаНяколко месеца по-късно пък белгиецът заби италианския модел Сара Солдати.

 

Станете почитател на Класа