Джейн Фонда: Tаратайка, но каква!

„Изглеждам добре за годините си, но съм като таратайка. Понякога тасовете ми падат и трябва да се сложат нови. Чувствам се като късметлийка – живея във време, в което ако нещо не е наред, е лесно да бъде поправено", споделя Джейн. Актрисата не прикрива и възхищението си от модерната медицина, дори признава, че е сменила някои части на тялото си. „Ако ти е писано да живееш дълго, да останеш здрав и се поддържаш във форма, 80-те могат да бъдат чудесни години", добавя актрисата. А знаете ли, че Джейн Фонда е много активна в Инстаграм?

 

 

Там тя също е безкрайно откровена и не се притеснява да се снима в не толкова бляскавите си моменти. Например преди няколко месеца публикува кадър, на който изглежда тъжна и объркана.

 

 

Причината за погледа и странния ѝ вид e, че предната вечер е била на червения килим със същата красива черна рокля, но когато се прибрала вкъщи, не можела да я откопчае и се наложило да прекара нощта облечена с нея. В края на публикацията Джейн пише: „Никога не съм искала да имам съпруг до този момент." Въпреки че тя е една от уникалните красавици на Холивуд, днес живее като необвързана дама. Но понякога си трябва мъж, поне за да ти разкопчае роклята, Джейн!

 

Станете почитател на Класа