Жените да бягат далеч от мъжете, които...

Името наистина определя човека. Мнозина казват дори, че то може да предначертае съдбата му.

Ето и топ три на мъжките имена, за чийто представители семейната идилия не е приоритет:

 

Александър
Александър е противоречив и сложен човек. Трудно му е да спазва общоприетите ценности и правила. Лесно изгражда кариера и осъществява най-амбициозните си планове, като по този начин изтласква семейството на заден план. 

 

В търсене на своите идеали той може да бъде женен няколко пъти. Често Александър се пренася в миналото, припомняйки си пропуснатите възможности и предимства.

 

Владимир
Комуникацията със собственика на това име сама по себе си е сложен процес. Владимир е много затворена и егоцентрична личност, която мисли само себе си. 

Притежателят на това име е уязвим, което му позволява да бъде обиден лесно и дълго време да избягва този, които го е „наранил“. Избраните, които Владимир прави, са изключително трудни да се разберат от околните, тъй като са взети от силно нарцистичен и самонадеян човек, за когото семейството и семейният уют изобщо не са приоритет.

 

Иван
Иван е бизнесмен! Той знае как да печели пари. Той прави пари буквално от въздуха, така че почти не му остава време за семейството си. 

Иван има различни ценности и приоритети. Изключително трудно е някоя жена да се ожени за собственика на това име, тъй като тези мъже се опитват да избегнат брака всячески.

Станете почитател на Класа