Дневен хороскоп 14 декември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Трябва да преодолеете мързела и да се захванете с работа. Нещо повече, че сами се оплаквате от ниската заплата. Ако някой от вашите приятели ви предложи интересна работа, първо попитайте за заплащането. По природа сте ентусиасти, но в този случай само с ентусиазъм далеч няма да стигнете. Време е, да направите кариера.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес ще се къпите в комплименти и собствените си фантазии. Това е приятно, но отвлича вниманието от важните задачи и води до лекомислие. Ако вътрешно сте готови за нещо ново, тогава бъдете по-смели. Не трябва да гледате парите на другите хора, по-добре спечелете свои. Успешно ще премине пътуване, което сте планирали в предишен ден.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Днес ще сте в мрачно настроение, което може да се отрази както на работата, така и на личния ви живот. Опитайте се да се уедините, затоплете се със спомени и си задайте енергичен ритъм. В противен случай, ще потънете в рутина и ще зациклите. Ако имате свой собствен бизнес, тогава трябва да инвестирате в него максимум усилия и желание за успех.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Трябва така да се захванете с работата си, че никой да не ви придиря или обвинява в некомпетентност. Безкрайността не е приоритет, затова бъдете изключително отговорни и честни. Има възможност, да се срещнете с интересни хора. Въпреки че при необвързаните, комуникацията няма да се ограничи само до приятелство.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Днес не само ще се съмнявате в собствените си сили, но ще попаднете и в лапите на самоизмамата. Много от надеждите ви няма да се сбъднат, така че бъдете реалисти. Ако в работата се появят проблеми, разрешете ги на място. Но в сферата на любовта, благодарение на експериментите и щипка романтика, отношенията с партньора ще бъдат укрепени за дълго време.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Няма да е излишно, малко да разтърсите нещата и да преразгледате работния си график. Имате твърде много свободно време и от тука мързел, апатия и нежелание да правите нещо. Денят е добър за самореализация и творчество. Ако упорито се заемете с решаването на финансовите проблеми, на следващата сутрин ще се събудите богати.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Препоръчително е да прекарате този ден, в състояние на еуфория и мечти. Това ви е позволено, защото работите върху себе си сериозно. Основното е, че мислите и се движите в правилната посока. Козметичните процедури и лечението на хронични заболявания, днес ще дадат добър ефект. Една вечерна разходка, ще ви освободи от тревогите.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Трябва да се заемете с личния си живот. В преследване на кариера и пари, напълно забравяте за любимия си човек. Във финансовия сектор, ще са ви необходими практичност и способност за маневриране. Ако не може да се измъкнете от изкушенията, тогава всички покупки ще бъдат неудачни. Вечерта ви чака, спешен ремонт на колата или на домакински уреди.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви един ден на вдъхновение и надежда. Може да не се изпълнят всичките ви желания, но късмета няма да ви остави. Особено след като в работата, сте авторитет. Ще ви бъде интересно да поговорите с приятел, с когото не сте виждали от дълго време. Ако се занимавате с творчество, тогава проектите не само ще ви носят пари, но и ще ви помогнат да намерите духовна хармония.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Трябва да използвате своите таланти на максимум. Никой не ви забранява, да работите активно, да бъдете инициативни и да диктувате правилата си. Приходите ще покрият всичките ви разходи, което вече е добре. Основното нещо е, след като получите пари да не бързате да ги изхарчите в магазина. От пътуване при лошо време, е по-добре да се откажете.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Препоръчително е да използвате натрупания си потенциал в правилната посока. Въпреки това, няма да ви е лесно да определите кое е „добро“ и кое води до проблеми. Не е необходимо да споделяте лични преживявания с другите, защото в отговор може да получите само съжаление, а не разбиране. Неприятна ситуация е възможно да се случи, във финансовия сектор.

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще си сложите такава маска, че дори и приятелите ви, няма да познаят кой се крие под нея. Възможно е да преигравате, бъдете внимателни. Фантазията си може да приложите в любимото си хоби, както и в любовта. Вечерта, ще трябва да решавате проблеми, свързани с финансите. Но не вашите собствени, а на близки роднини.

Станете почитател на Класа