Кобрата и Андреа се събраха!

Боксовата ни звезда Кубрат Пулев и певицата Андреа отново се събраха. Двамата се засякоха в Пловдив, след като се озоваха в един и същ хотел по едно и също време.

Пулев пристигна в Гранд Хотел "Пловдив", за да уреди въпроси покрай боксовата гала вечер в града на 14 декември, в която ще участва брат му Тервел. По същото време и на същото място бившата му любов бе на шопинг из магазините на хотела, като разгледа дрехи и парфюми, и след това си тръгна.

Двойката все още не е документирала събирането си с обща снимка, като е възможно да го направи в дните около Коледа, но е възможно срещата им да е била просто случайност.

Самият Пулев преди време остави отворена вратата за подновяване на връзката и заяви в интервю - С Андреа се разделихме, но ще видим. Не се знае нищо. Любовта не е лесно нещо. Тя е движещата сила, която ни бута и ни кара да сме живи. Ще видим как ще се наредят нещата. Още седи това ми желание да имам деца и няма да угасне. Ще се боря, докато го постигна.

Андреа пък категорично опроверга слуховете, че има нов мъж в живота си, като засега е заета с това да качва снимки в социалните мрежи от екзотични места.

Станете почитател на Класа