57-г тв водеща се снима чисто гола

Роза Сябитова шокира публиката с невероятно откровена снимка. 57-годишната водеща на предаването „Да се оженим!" публикува в Instagram снимка, на която е напълно гола - в кадъра дори можете да забележите част от голата й гръд, която телевизионната знаменитост срамно покрива с ръка.

 

Резултат с изображение за „Роза Сябитова“"

 

В коментар към такава смела снимка Сябитова заяви, че е навлязла във възрасттта , в която може да си позволи да живее както иска и да прави каквото си поиска, без да се налага да гледа назад към онези около себе си. „Не дължиш нищо на никого, живееш както искаш, свободен си! Не те интересува дали мъжете зяпат задника ти, плюеш на това какво казват скучните ти приятели", пише телевизионната водеща.

 

Резултат с изображение за „Роза Сябитова“"

 

Сябитова дори е сигурна, че сега изглежда много по-секси от която и да е „млада хубава жена с едри гърди", защото вече не трябва постоянно да се тревожи за външния си вид.

 

Резултат с изображение за „Роза Сябитова“"

 

Истинските фенове на водещата решиха, че знаменитостта е отишла твърде далеч, да реши да се съблече пред камерата. Фенове отбелязаха, че подобни експерименти трябва да се правят само на 20-30 години. Освен това някои попитаха какво мисли настоящият й любовник, бизнесмен на име Ринат, за голите снимки на Сябитова. Въпреки че предприемачът живее в Кипър и според водещата те имат само фиктивен брак, той едва ли ще се зарадва на такава публична голота.

 

 

Станете почитател на Класа