Нов фетиш или бъдеще? Секс роботи на половин цена в швейцарски бардак

На половината от цената на човешките си колежки, секс роботите работници в швейцарски бардак се превръщат в предпочитан избор. Един експерт твърди, че сексът с кукла робот вече е фетиш сред мъжете.


Красивият и цивилизован швейцарски град Люцерн е известен със своята красота, заснежени планински върхове на брега на Люцернското езеро, със своята средновековна архитектура, живописен Алтщад (Стария град) и... с бардак, пълен със секс роботи, вместо с живи проститутки.


Точно така, нацията, която ни донесе часовника с кукувица и шоколада Toblerone, премина високотехнологично в секс индустрията с бардака Arsenal 51, въвеждайки 90 швейцарски франка на час за сесия с изглеждащи почти като истински любовни манекени за онези, които искат по-малко разговори, повече екшън, както би казал Елвис.


Те са на половината от цената на истинска човешка женска компания и се оказват популярни сред оформената демографска група, която посещава такива къщи за удоволствие.


Разбира се, за тези, които не са готови да станат напълно виртуални, се предлага и комбинация от истинска жена и „Sexpuppe" за половин час за 150 швейцарски франка. Как клиентът разделя времето между тях зависи от него.
Клиентът бива осведомен „всички наши момичета си вземат душ преди да отидат в стаята ви." Не се споменава как гнездото за презареждане на секс роботите се поддържа водонепроницаемо, докато отмиват сапуна.


С легалната проституция в Швейцария сега те стигнаха дотам, че сексът между двама възрастни е скучен като прозявка. И през цялото това време си мислехме, че швейцарците са скучни!


Кой знае? Това може да стане индустрия с голям растеж. Докато първият в света бардак за секс кукли, отворил в Барселона през 2017 г., издържа само месец, пазарът се рестартира дотолкова, че франчайзингът на сексроботите Lumidolls, сега има бордели в Москва, Нагоя и Торино.


За британците, привърженици на джендер-идеологията също има добри новини във формата на транссексуалната кукла „Alondra" от Великобритания, разполагаща с пенис, който се поставя или сваля по желание, по цена на дребно само 1300 паунда (1660 долара).

Станете почитател на Класа