Тя е много сексапилна и...

Фитнес инструкторката от Красноярск Мария Макарова стана звезда не само на руския културизъм, но и покори Европа. Рускинята стана шампион на престижния турнир на името на Арнолд Шварценегер Arnold Classic Europe 2019, който се проведе в Барселона.

 

Доскоро Мария работеше в банков клон и дори не можеше да мечтае за спортна кариера, да не говорим за победи в международни състезания. Всичко се промени, когато банковият мениджър срещна бъдещия си съпруг.

Анатолий и Мария се женят през лятото на 2017 година, а след това тя послушала половинката си и напуснала работа. Рускинята решава да прекарва по-голяма част от свободното си време във фитнеса. Само за няколко месеца тя трупа завидна мускулна маса, изумявайки дори професионални треньори, които я посъветвали да опита късмета си в състезание по културизъм. Успехът не закъснява и след една година тренировки Мария Макарова печели шампионата на Сибирския федерален окръг, а след още една и титлата на абсолютен шампион на Сибир. След като става звезда в родината си, рускинята започва участия и в чужбина, за да получи международно признание.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа