Дневен хороскоп 9 септември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Очаквайте увеличаване на материалното благосъстояние, което ще доведе до емоционален подем и решаване на много проблеми. На любовният фронт всичко е наред, но не трябва да бъдете самонадеяни. Дръжте се така, сякаш се виждате с избраника си за първи път. Романтичните нотки, ще носят радост и ще помогнат да сбъднете мечтите си.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Креативните и упоритите от вас, определено ще имат късмет в работата. Най-накрая, ще се отдалечите от рутината, която ви дърпа назад. Финансовата сфера също е на ниво, така че не отменяйте пазаруването. Препоръчително е да отидете в магазина с човек, който знае какво е "спестяване". Семейните ги очаква, пристигането на далечни роднини.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Препоръчително е да не бъдете прекалено егоистични, дори ако някой от близки ви позволява да му се „качите на главата“. Знайте мярка, не бъдете нагли. Дисциплината и редът трябва да присъстват в работата, в противен случай процесът ще върви в обратна посока. Следете за парите в сметката и в портфейла си, в противен случай голяма част може да бъде загубена.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Бързо ще уловите късмета, което ще създаде настроение в летния ден. Принос към този късмет ще има дългогодишен приятел, който ще ви сподели прекрасни новини. Що се отнася до парите, не вземайте заеми – справете се сами. Големите сделки могат да вдъхновят бизнесмените на амбициозни планове, но това ще е много необмислено.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Препоръчително е да повишите вашият статус в очите на шефовете. Странно е, но към вас са започнали да се отнасят по различен начин. Възможно е слуховете и завистливите погледи, да са сътворили своето „тъмно” дело. Несигурна ситуация,се очаква във финансите, така че се откажете от заеми и инвестиции. Семейни проблеми не са изключени, но те няма да са катастрофални.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Може да правите инвестиции, да подписвате договори и да организирате пътувания. Просто не губете близостта с тези, които обичате. Това е напълно възможно да стане, докато преследвате кариера и пари. Поддържайте баланс, претегляйте всяка стъпка и решение. В края на деня, очаквайте бонус за добре свършена работа.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не ви очаква лек и хармоничен ден, така че всичко трябва да държите под контрол. Обърнете внимание на здравето си, на което времето може неблагоприятно да влияе. Ако сте започнали някакъв бизнес, доведете го до край. Благоприятни ще бъдат пътуванията на дълги разстояния, но не взимайте с вас спътници. Самотата ще бъде от полза.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес ще се радвате, когато видите резултата от вашата неуморна работа. Всичко, което сте планирали, е било успешно изпълнено. Смело и без съжаление изхвърлете боклука, негативните емоции и хора, които ви потискат в живота. Гледайте спокойно на ежедневните проблеми и избягвайте финансовите разходи.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Бъдете внимателни, когато обсъждате блестящите си идеи с колеги. Много фрази, както и моменти на реализирането им, могат да се изтълкуват неправилно. Към критиката на роднините, се отнасяйте по-благосклонно, особено ако се чувствате виновни за нещо. Не пречи да преразгледате режима си на хранене и да започнете диета.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще имате късмет във всички начинания. Може да създавате проекти, да търсите подкрепа от приятели и да инвестирате в бизнес. Дори и в любовта, ще може по-малко да хитрувате, ако обстоятелствата го изискват. Основното е, не изпускайте това което само идва в ръцете ви. И следете за здравето си!

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Усъвършенствайте уменията си и работете за придобиване на финансова грамотност. За да направите това, трябва да учите или да се запишете на курс, така че, свържете се с правилните хора. Не е желателно да пренебрегвате съветите на близките, те ще ви помогнат да погледнете на трудните ситуации по различен начин. Някой от приятелите, ще ви провокира към конфликт.

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Трябва да покажете лидерски качества в работата, за да „заразите” колегите с трудолюбие. Не са изключени изгодни оферти от партньори, на които преди това не сте обръщали внимание. Сега ситуацията се е променила, може да смените посоката на курса. Вечерта е идеална за разкриване на творчески таланти, насладете се на любимото си хоби.

Станете почитател на Класа