Дневен хороскоп 7 септември

ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще трябва да вземете спешно решение по средата на деня. То може да бъде свързано с работа, която сте планирали преди месец. В личната сфера не бъдете настойчиви, това няма да промени ситуацията. Аналитичният подход към много битови въпроси, ще позволи да се справите по-бързо и по-добре. Отложете пътуванията.

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Никой не е имунизиран от грешки, но днес ще потънете в тях от главата до петите. Не са изключени моменти, водещи до спад на самочувствието и статуса. Упоритостта в отношенията с колеги и приятели, може да доведе до сериозен конфликт. Не се опитвайте категорично да изяснявате отношенията си с роднини. Вечерта се очаква значителна печалба.

БЛИЗНАЦИИ (22 май - 21 Юни)

Очаква ви светъл и плодотворен ден. Ако преодолеете мързела и апатията, ще може да решите много проблеми. Внимавайте с получаването на пари, бройте всеки лев и не давайте заеми. Някои ситуации ще възприемате грешно и такова поведение от ваша страна, ще е неправилно. Потърсете корена на злото в себе си, а не в поведението на близките.

 РАК (22 юни - 23 юли)

Днес всичко ще зависи от самите вас, както в работата, така и във финансите. Нека във всичко да има яснота, тогава денят ще премине страхотно. Решително се отнесете към онези въпроси, които преди сте избягвали по всякакъв начин. В любовта заемете позицията на наблюдател и слушател. Особено, ако на любимият от дълго време му е „дошло до гуша“.

ЛЪВ (24 юли - 23 август)

Трябва да имате конкретни планове и желания. Стъпка встрани, ще ви вкара в неприятности, така че избягвайте изкушенията. Колкото по-умно се държите във финансовата сфера, толкова по-бързо ще получите парите си. Логичният подход към битовите проблеми, ще ви позволи да ги разрешите по-бързо от обикновено. С близките са възможни търкания и несъгласия.

ДЕВА (24-ти август - 23 септември)

Умствената работа днес, ще ви се отдава много по-лесно, отколкото физическият труд. Така че, не се разкъсвайте между многобройните предложения. Активността е с добро качество, но не винаги. В любовта е необходимо да анализирате случващото се. Но резултатът от това, ще бъде много ефективен. Връзката с избраника ще се подобри.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Очаква ви изключително успешен и печеливш ден. Не сте мислили, че ще ви върнат с лихвите стар дълг, както и че ще получите предложение за нова работа. Но мечтите се сбъдват, ако вярвате в себе си и в талантите си. В общуването с роднините ще трябва да се контролирате, за да не се взривите по време на разгорещен спор. От пътувания е по-добре да да откажете, ще са празни и опасни.

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Днес трябва да следвате пословицата: „Седем пъти мери и веднъж режи“, за да не се окажете в неприятна ситуация. За никъде не бързайте, контролирайте действията и емоциите си, особено в процеса на разговори с началниците. Фалшива информация, може да получите по пощата, но няма да й придадете голямо значение. Проверявайте всичко по два пъти.

 СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Днес може да си отдъхнете, да се разходите из града и да си купите нещо приятно, специално за себе си. Най накрая ще почувствате, че навън е лято и ще се радвате на слънцето и топлината. Извлечете полза от всичко, което правите. Дори и да не харесвате наистина работата си, вършете я качествено. Пътуванията ще бъдат успешни.

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще получите много ценни съвети, но няма да може да ги приложите на практика. Възможно е да тълкувате всичко по свой собствен начин, затова е време да забравите за обичайния модел. Чудесен ден за изследвания, ремонт на автомобила и решаване на битови проблеми. Не довеждайте ситуацията в любовта до крайност, в противен случай ще трябва да бягате.

 ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Без съмнение може да се захванете с набелязаната работа. Ще има много смисъл от нея и в края на деня, ще получите пари по сметката си. Премахнете думата "не искам" от лексикона си, тя ще намали вашата активност и ще ви задуши. В личния живот всичко е наред! Вашият нов роман е придобил нов смисъл, което е положително. От амбициозните си планове по-добре се откажете .

 РИБИ (20 февруари - 20 март)

Никой няма да ви принуди да се отклоните от пътя, докато сами не поискате. Непрекъснатият стремеж към новости ще се окаже ефективен. Особено, ако планирате само честни начинания. Няма причина за безпокойство и преживявания в любовна афера. Важното е сами да приемете модела на поведение, избран от любимия.

 

Станете почитател на Класа