Гринго пак хвърли в ужас Софка

За по-малко от месец Софи Маринова се омъжи, разведе се набързо, а малко след това отново си прибра мъжа у дома. За краткото време, в което не бяха заедно обаче и преди изобщо да се заговори за сдобряване, Гринго е успял да сътвори един куп глупости.

 

И може би най-голямата – да продаде в заложна къща собствената си баровска венчална халка, с която се сдоби през февруари тази година! Щом разбрала, Софка едва не припаднала от ужас.

 

https://zdrave.to/media/source/201908/1567235882_sofi_4.jpeg

 

Мускулестият ром, който разчита изцяло на гласовитата си половинка във финансово отношение, се оказал без стотинка само седмица, след като бе натирен от нея, пише Lupa.bg. И след няколко дребни заема от приятели, набързо се озовал в заложна къща в един от крайните квартали на столицата.

 

Там срещу сумата от 1100 лева оставил халката от жълто злато с черни диаманти и надпис "Софи", която струва поне 4 пъти повече.

Баровското бижу, заедно с "братчето" му с надпис Гринго, бяха подарени на младоженците от Преслава и половинката й Павел, които ги бяха поръчали в чужбина.

 

https://zdrave.to/media/source/201908/1567235874_sofi_1.jpeg

 

За Тодор Давидов обаче явно стойността на жестовете се измерва само в левчета.

Иначе в момента Софка и Гринго отново се гушкат щастливи заедно и дори публикуват снимки на (пост) семейната си идилия.

 

"Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци", твърди фолкзвездата.

 

https://zdrave.to/media/source/201908/1567235879_sofi_3.jpeg

 

Все още не е ясно дали певицата ще се примири с липсата на халка на ръката на любимия си или ще се опита да откупи бижуто.

Станете почитател на Класа