Моника и Андреа разнищиха мъжкото достойнство на Кобрата

Моника Валериева и Андреа стигнаха дъното с последния лайф, който пуснаха в социалните мрежи. Двете приятелки удивиха дори тези, които до този момент им се възхищаваха.

 

Обраната наскоро Моника Валериева и залязлата фолкпевица Андреа се пуснаха в лаф видео без грим. Това е първият шок, който трябваше да преживеят зрителите, но истинската бомба дойде след това, когато заговориха за... мъжките атрибути и колко е важен размерът.

 

https://zdrave.to/media/source/201908/1566976140_1_korica.jpg

 

Моника Валериева показва какво значи "пишна нюню"

 

Андреа тръгна да обяснява, че перфектният мъж за нея трябва да е духовно извисен човек. "Човек не трябва да се вглъбява толкова във физическите дадености на друг човек. С времето разбрах, че тези неща са временни", категорична е бившата на Кубрат Пулев.

 

Това откровение на Андреа предизвика неистов смях у Валериева. "Трябва да е с голям член, задължително! Представяш ли си го човек на изкуството, бля-бля, занимава се с някакви тъпотии и накрая с пишна нюню.Аз с времето разбрах, че пенисът не е временен, върви си с мъжа и е добре да бъде с нормални размери", смая с тъпотиите си Мона и стана за подигравка в социалните мрежи. 

 

https://zdrave.to/media/source/201908/1566976270_andrea.jpg

 

Появиха се коментари, че вероятно двете деликатно се опитват да засегнат бившия на Андреа - боксьорът Кубрат Пулев. Хората в социалните мрежи предполагат, че зад коментарите за "малка пишка" Моника визира мъжкото достойнство на Кобрата.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201908/950/1566976423_andra.jpg?_=1566976490

 

С този чат двете са искали да го засегнат, след като захвърли певицата и тя остана без мъж, без кариера и с не особено привлекателна визия.

Станете почитател на Класа