Драмата на младата булка

Млата младоженка от Пакистан, чието име не е посочено по етични причини, била пребита и обидена от съпруга си след сватбата. Тя не можела да прави пълноценен секс и мъжът смятал, че жена му умишлено му отказва интимни удоволствия.

 

Междувременно близките на семейството очаквали от двойката бързо да си направят дете. Съпругът също се надявал на това, заради което всяка вечер изпадал в ярост от неуспешните опити.Безплодието в Пакистан е едно от най-лошите проклятия за едно семейство. Жената, водена от отчаянието и силната болка, която изпитва по време на секс, решила да се консултира с лекар за проблемите си.

Медицинският преглед разкрил нещо странно. Оказало се, че жената има вагинална дълбочина само 2 см.

 

https://jenata.blitz.bg/media/thumbs/201902/950/1551044340_2_midsection_of_young_woman_sleeping_in_bed.jpg?_=1565109295

 

Точно това обяснявало липсата на менструация и силни болки при опит да се прави вагинален секс. Младата жена била диагностицирана с вагинална преграда - вродена аномалия на развитието, при която луменът на влагалището е разделен на две части чрез надлъжно или напречно образуване на мека тъкан. Пакистанката имала втори тип, поради което горната и долната част на влагалището й били разделени от преграда.

На жената й била направена хирургическа операция, по време на която лекарите създали нормална вагина с помощта на повторно свързване на тъканите, като временно поставили в нея отпечатък с дължина 8 см и ширина 4 см, обвит в презерватив.

След процедурата съпрузите успешно правили секс и след това заченали дете. В този случай раждането било извършено чрез цезарово сечение.

Станете почитател на Класа