Моника Люински с нов удар

Бившата стажантка в Белия дом Моника Люински ще бъде продуцент на сериал за опита за импийчмънт на президента на САЩ Бил Клинтън. Телевизионното шоу ще бъде в рамките на проекта "Историята на американските престъпления". Новият сезон ще бъде наречен „Импийчмънт: Историята на американските престъпления", съобщава Washington Post.

 

 

46-годишната участничка в скандала Люински, който едва не струва на 42-ия президент на САЩ поста, гарантира качеството на поредицата, а съгласието й за сътрудничество с авторите "казва доста за качеството на материала". Поредицата ще бъде базирана на книгата на Джефри Тубин „Голямата конспирация:

 

Резултат с изображение за Моника Люински

 

Истинската история на секс скандала, който почти унищожи президента". Актрисата Бини Фелдщайн ще изпълни ролята на самата Люински. Имената на изпълнителите на ролите на Бил Клинтън и съпругата му Хилари все още не са разкрити.

Премиерата на сериала е насрочена за края на септември 2020 г. - това са последните дни от президентската надпревара. Първият сезон на "Историята на американските престъпления, беше посветен на случая с бейзболиста О. Джей Симпсън, а вторият - на убийството на дизайнера Джани Версаче.

Станете почитател на Класа