Горещи наши шампионки

Националките по художествена гимнастика Невяна Владинова и Катрин Тасева знаят как да купонясват. Дори и по време на тежък тренировъчен лагер на базата "Спортпалас" край Варна.


Двете грации използваха единствения почивен ден по впечатляващ начин. Те се качиха на яхта, с която да порят водите на Черно море. Красавиците обиколиха най-приятните местенца в околностите на морската столица и забравиха, макар и за няколко часа, ежедневната рутина от тренировките на килима.

 

 

 

По подобен начин двете приятелки от детските години разнообразяваха въртенето на бухалки с разходки в Япония, където доскоро бяха на лагер. Владинова и Тасева са съпернички на килима, но извън него са първи приятелки. Грациите не си омръзват дори по време на почивка. Те ходиха заедно на море, където се засякоха със своята шефка Илиана Раева и нейния съпруг Наско Сираков.

 

 

Режимът на елитните гимнастички е изключително еднообразен. Те прекарват около 10 часа в залата, за да шлифоват до перфектност своите съчетания. Почивките идват много рядко, но когато се падне свободен ден, момичетата гледат тотално да се откъснат от своя любим спорт.

Станете почитател на Класа