Защо мъжете си хващат любовници

Всички жени мечтаят за голямата и вечна любов. Жадуват да открият мъжа на живота си, с когото да изживеят изпепеляваща любов и да остареят заедно в мир и разбирателство.

 

За съжаление, малцина са тези, които могат да се похвалят със стабилна връзка. С времето любовта започва да изстива и един от партньорите, в повечето случаи мъжът, решава да изневери.

Един въпрос открай време не дава мира на представителките на нежния пол. Защо мъжете изневеряват, не спират да се питат дамите, станали жертва на предателство от любимия?

Защо го правят ли?

Защото вкъщи ги чака половинката им, облечена в раздърпан халат и стари чехли на краката, с прибрана на кок коса и намръщено лице. А любовницата? Тя винаги е издокарана, а ако изобщо сложи халат, той е прозрачен и под него няма нищо!

Защото вкъщи тя не спира да мърмори и да му пили на главата с упоритостта на резачка за дърводобив, а подаръците приема с подозрение, мислейки, че по този начин мъжът й се опитва да изкупи някаква вина. А любовницата? На получения подарък отговаря само с възхищение, комплименти и благодарност.

 

Мъжът изневерява, защото у дома никой не се интересува от него, но за сметка на това го засипват с тонове абсолютно ненужна информация от сорта на как „приятелката на сестрата на третата ми братовчедка си е купила месомелачка на разпродажба, а ние също имаме огромна нужда от такова нещо”. А любовницата? Тя винаги го изслушва с интерес и не го занимава с женски глупости.

Защото у дома винаги е едно и също и нещата се развиват по един и същ сценарий: вечеря, гледане на телевизия, после в спалнята, дежурният секс, който се случва веднъж седмично, сън на неудобния матрак, душ, пържени яйца за закуска и пак на работа. И така всеки ден! Единственото "разнообразие" в сценария е пътуването до вилата през уикенда. А любовницата всеки път му поднася изненади и не му дава да скучае. Тя или е игриво котенце, или строга учителка...

Защото... Причините защо мъжът е кривнал настрани може да са милиони. Въпросът е какво да направите вие! Всичко е много просто, мили дами! Мъжът търси в другите жени онова, което не му достига в собствената. Само трябва да разберете какво не му стига и да му го дадете! За да го разберете обаче, ще трябва да положите доста усилия. Но ако го обичате и искате да съхраните връзката си, трябва да сте готови на всичко!

 

Затова го изненадвайте! Изненадвайте го всеки ден.

В понеделник бъдете палава кокетка и го затрупайте с неприлични съобщения. Изненадайте го с ново ястие на вечеря, посрещнете го на вратата в бяла риза, под която умишлено сте забравили да сложите бельо. Запазете мълчание, докато се храни и изчакайте да му дойде настроението. А след това му помъркайте като гальовно котенце.  

Във вторник влезте в ролята на най-добрия му приятел: поръчайте пица, купете бира, включете спортния канал, надигайте бутилката наравно с него и не крийте емоциите си при всяка по-спорна ситуация на терена. Тестостеронът, който се отделя при мъжете, докато гледат как любимият им отбор играе, и възбудата ще са ви достатъчни за цялата нощ.

 

В сряда бъдете мила и нежна като кукла Барби. Пърхайте с клепачи, гледайте го предано и кимайте одобрително при всяка негова дума. И най-важното – изглеждайте безпомощно. Мъжете обичат, когато някой се нуждае от тях. Не забравяйте да се вживеете добре в ролята, а не на другия ден от Барби да се превърнете в зла вещица.

В четвъртък се превърнете в строга дама, която  раздава заповеди и не търпи възражения. Но секси госпожа – в кожен костюм и камшик в ръка. Голяма част от мъжете, които работят на високи позиции и държат цялата власт в ръцете си, мечтаят да бъдат подчинени от половинката си. В сексуален план, разбира се, а не в стил: „Иди изхвърли боклука!”. Между другото, и боклука ще изхвърли, стига да му обещаете награда в леглото.  

 

В петък му позволете да се отпусне и влезте в образа на момиче с леко поведение. Нека ви разкрие най-съкровените си желания, а вие задължително ги изпълнете. Не забравяйте да се облечете подходящо – с къса поличка и дълбоко деколте. Отворете шампанско, запалете свещи и го изненадайте с незабравим стриптийз.

Изненадвайте го постоянно и няма да му трябва никаква любовница, след като вкъщи всеки път го чака нова и нова жена.

Станете почитател на Класа