Гимнастичката на Кобрата призна: Заедно сме!

Гимнастичката Стелиана Янкова смени Андреа в обятията на Кубрат Пулев. Най-успешният ни боксьор има връзка с младото момиче от поне една година, твърди "Уикенд".

Самата Стелиана е потвърдила слуховете, които се носят за нея и Кобрата. След като в началото на седмицата тръгнала мълвата, че именно тя е актуалната приятелка на Пулев, нейни съотборнички звъннали да я попитат така ли е.

 

 

"Да, вярно е - заедно сме", била лаконична Стелиана. Тя обаче на този етап не иска дава каквито и да е изявления. Причината е изричното настояване на Кубрат Пулев отношенията им да останат тайна, докато и двамата не преценят да ги оповестят официално.

23-годишната Стелиана е от Търговище, но живее в София. Красавицата е бивше гадже на сина на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов - Ангел Караньотов. Именно спортът събрал фината мацка с боксьора, твърдят източници на изданието. 

 

https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2019/04/22/0452930001555941497_771189_395x301.jpg

 

До заварката се стигнало, докато гимнастичката тренирала във фитнеса на Кобрата, където боксьорът я забелязал и останал като омагьосан от красотата й.

Кубрат дори заживял със Стелиана тайно от Андреа. Когато пухкавата чалга звезда научила, буквално рухнала.

Станете почитател на Класа