Бергендорф отърва пандиза

Ексцентричната певица Жана Бергендорф по чудо се измъкна суха по делото за домашно насилие, заведено срещу нея от бившия й приятел, танцьора Леандър Франциско Янес - Лео. Тя се отърва с глоба в края на май, а разследването срещу нея за притежание на наркотици беше прекратено.

 

Всичко това съвсем не е случайно – певицата си е издействала амнистията, като се е съгласила да „снася” информация на МВР за наркозависими колеги от шоубизнеса и техните дилъри, пише Lupa.bg.

Редкозъбата изпълнителка вече е предала на ченгетата солиден снимков и видео материал с нарко изцепки на свои колеги, които са й правели компания в забранените занимания. Назовала е и имената на половин дузина доставчици на кокаин, амфетамини и марихуана, които в момента са поставени под 24 часово наблюдение. Самата Бергендорф и семейството й пък се ползват от дискретна охрана от страна на службите, за да не бъде застигната разговорливата певица от отмъщението на посочените бандити.

 

https://zdrave.to/media/source/201907/1563962521_zhana3.jpg

 

Неприятностите на скандалната певица започнаха през август 2017 година, когато ексгаджето й подаде жалба срещу нея за домашно насилие. В нея бившият на Бергендорф се оплаква, че е тормозен физически и психически чрез електронни съобщения, уточняват от Районния съд. Процесът срещу Жана Бергендорф стартира през ноември миналата година, а по делото са насрочени две заседания, на които ищецът така и не се появява. От Софийския районен съд са принудени да дадат ход на едно от заседанията, на което пред магистрата се изправя единствено адвокатът на Бергендорф. Последва пауза в процеса. Делото трябваше да продължи през пролетта, след като бе върнато за доразследване на прокуратурата.

След като случаят е преразгледан, от държавното обвинение внасят нов иск в съда срещу Жана Бергендоф. С него прокуратурата се отказва да търси наказателна отговорност от пламенната певица. Така скандалната певица се спасява от престой в ареста между 1 и 3 години, ако бе призната за виновна. Сега от прокуратурата настояват на певицата да й бъде наложено единствено административно наказание.

 

https://zdrave.to/media/source/201907/1563962521_zhana2.jpg

 

За първи път червенокосата певица влезе в криминалните хроники именно покрай Лео. През 2015 година Жана Бергендорф бе задържана за 24 часа в Първо РПУ, след като в дома й в столичния кв. „Гео Милев” е открита марихуана. Ченгета влизат в жилището след сигнал за битов скандал между нея и гаджето й Лео. Тогава Жана Бергендорф се ожали, че често е ставала жертва на физически тормоз от страна на танцьора заради болезнената му ревност. Лео пък обвиняваше Жана за всички скандали помежду им. Танцьорът обяви публично, че в миг на пиянско и наркоманско умопомрачение тя го е бутнала и е счупила крака му, за което той си е извадил и медицинско.

Станете почитател на Класа