Тръгнаха с шортички, които не скриват нищо

Лятото е времето за секси и откровени дрехи, които разкриват на погледа на мъжете красивите женски крака, плосък корем и зоната на деколтето. Младите слаби момичета се състезават в това коя да облече по-разголена дреха, балансирайки на ръба на благоприличието.

 

 

 

Но как да покажете краката си колкото се може повече и в същото време да бъдете официално облечени? Изберете секси мини шорти.

Тази година марката Y/Project предизвика буря от дискусии в социалните мрежи, предлагайки дънкови панталони от деним. Много плът, сочни бедра и висока талия са неща, които много мъже искат да видят през горещите дни, с жените без проблем демонстрират всичко това. Не е ли секси?

 

 

Какво да изберем, за да привлечем вниманието и да се чувстваме комфортно в горещината? Разбира се мини-къси панталони – леко „оръфани” и с дупки. Материалът е мек, суровият ръб не се врязва в тялото и не се търка.

 

 

 

 

 

 

 

Отворите и дупките в продукта увеличават възможността на кожата да диша в горещите дни, което ви позволява да не прегрявате интимните зони.

Производителите обръщат внимание и на декоративните елементи. Шортите могат да се декорират и с шнурове от двете страни, а така размерът се регулира. 

Вместо шнур могат да се използват и ремъци. Те се шият от различни материали. Има ивици от деним и кожени материали.

Станете почитател на Класа