Принц Хари заряза Меган

Само преди седмица ви разказахме какви тайни споделиха приятели на бритнаския принц Хари, съпругата му Меган Маркъл и новороденият им син Арчи. Сега обаче авер на британския престолонаследник сподели още по-пикантни неща за младото семейство.

 

 

Оказа се, че принц Хари е зарязал Меган и малкия Арчи. Освен това 42-годишният аржентинец Начо Фигерас призна, че миналата седмица е видял бебето и разкри куп интересни детайли за случващото се между Хари, съпругата му и детето им.

 

 

Припомняме, че в ранните часове на 6 май медиите във Великобритания гръмнаха с новината, че родилните мъки на Меган Маркъл са започнали. 37-годишната херцогиня на Съсекс бе настанена в частната клиника Портланд в Уестминстър. Цената на престоя в медицинската институция надхвърля хиляда долара на ден. Малко след това стана ясно, че съпругата на британските принц Хари е родила. Двамата станаха горди родители на син, който кръстиха Арчи.

 

 

Причината британския престолонаследника да остави семейството си са съвсем нормални за мъж с неговата синя кръв. Принц Хари изпълнява официалните си задължения. Херцогът на Съсекс замина за Рим, където участва в благотворителен поло мач, който бе насочен към дейността на организацията Sentebale, която помага на африканските деца, заразени с ХИВ. 

 

 

Заедно с принца в благотворителен мач участва и неговият приятел Начо Фигерас. 

Наскоро той посетил принц Хари и съпругата му Меган, където се запознал и с малкия Арчи.

„Хари е магнит за деца. Преди да стане баща това той имаше невероятна връзка с малчуганите, а сега тя стана още по-силна. Той не може да откъсне очи и ръце от детето си. Меган и Хари са в състояние на пълно запленение от бебето им”, каза председателят на Sentebale Джони Хорнби.

 

 

Самият Начо Фигерас също сподели своите наблюдения: „Никога не съм се съмнявал, че Хари ще бъде добър баща”.

„Винаги съм представлявал принцът да стане точно такъв родител, какъвто е сега. Преди много обичаше децата и ги разбираше перфектно. Хари стана още по-внимателен към нашия проект, който помага на заразени с ХИВ децата. Херцогът е много доволен от сегашния етап от живота си”, споделя още Фигерас.

Станете почитател на Класа