Ето кой ще замести Слави в bTV

Продуцентът Магърдич Халваджиян е на път да финтира един от най-големите си конкуренти в тв бранша Слави Трифонов и то броени дни, след като стана ясно, че Дългия и шоуто му приключват с bTV.

Горещи слухове от тв коридорите редят, че арменецът, който в момента е един от най-успешните продуценти в родния ефир, води преговори и е пред сключване на договор с bTV.

Ако слуховете са верни, в конкурентния на Нова тв канал Халваджиян ще започне ново шоу, което да бъде в часовия интервал на "Шоуто на Слави". Стане ли сделката факт, това ще е най-голямата телевизионна бомба за последните години. 

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201905/950/1557508473_magi.jpg?_=1557509168

 

Според тиражираната информация предаването на Маги Халваджиян няма да е аналог на „Господари на ефира”, което падна от Нова телевизия с идването на 2019 година, въпреки че предположенията в тази посока са много. Засега "Господарите" остават само в онлайн вариант, като сайт.

 

Бомба! Ето кой ще замести Слави в bTV - 0

 

Арменецът е предложил чисто нова концепция за вечерно забавно talkshow, което се планира да тръгне в ефир този септември. Говори се, че промо на новото предаване вече е било заснето и показано на шефовете на bTV.

 

https://zdrave.to/media/source/201905/1557509232_magi_1.jpeg

 

След като Слави Трифонов обяви, че напуска bTV, в програмната схема на медията зейва дупка, която голямо име като Халваджиян има всички реални шансове да заеме.

Станете почитател на Класа