Дневен хороскоп 8 май

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Препоръчително е да се заредите с търпение и да усилите волята си, в противен случай вашето самочувствие, ще е на нула. А това засяга всичко, което правите. За нови проекти не е най-добрият ден, но е време да завършите старите дела. В личния живот, трябва да си поставите приоритети. И по-малко слушайте, какво говорят вашите близки.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май )

Ще е добре, да изоставите лошите си навици, да се почувствате по-уверени, както морално, така и физически. Възможно е не само кавга, а истински скандал в семейството. Ако си затворите устата, тогава всичко ще се размине, без последствия. Между другото, не се захващайте с няколко задачи наведнъж. Вечерта, посветете на любимия човек.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Не се препоръчва да разпръсквате енергията си, за несъществени задачи. Освен това, днес ще е необходимо да решите битови, технически и финансови проблеми. Отлично ще се проведат, правни консултации, инвестиции в бизнеса и подписване на документи за недвижими имоти. Може да промените не само прическата, но и цвета на косата си.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, ще трябва да се съгласявате с всичко, което шефовете ви кажат. Основното е, да не спорите, а само да кимвате с глава. Подобно поведение, ще бъде ефективно и безобидно. За да предпазите нервната си система от стрес, трябва добре да се наспите и да се храните с нискокалорични храни.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очаква ви прекрасен ден, но от възпитателните процеси няма да може да избягате. Вярно е, че вие няма да се занимавате с тях, а колегите, които ще ви критикуват. Не се обиждайте, а изслушвайте всяка дума с подчинен израз. От финансовите загуби, ще трябва да избягате, а не да се оттеглите. Бъдете колкото е възможно, по-икономични.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва да мислите и грижите повече за близките си, вместо да преследвате големите пари. В противен случай, ще загубите цялата си духовност. Домашните задачи трябва да бъдат на преден план, както и грижата за здравето. Възможно е да имате проблеми, със ставите. Вечерта по-добре прекарайте със семейството, а не с приятелите.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес може съзнателно да се уедините, за да не си навличате много проблеми. Общуването и запознанствата, днес не са за вас, те само ще влошават ситуацията и настроението ви. От спомени за минала любов, ще ви разсее близък приятел. Той ще ви покани на разходка из града или на кино. Не се отказвайте от нищо.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес, ще бъдете олицетворение на учтивостта, при това искренна, а не престорена. Към вас, ще се обръщат за помощ, дори онези, които преди не са се осмелявали да го направят. По време на спортни или активни игри, трябва да бъдете по-внимателни. Има шанс за наранявания или травми. По-добре, прекарайте деня у дома.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Трябва да бъдете изключително внимателни, при избора на съюзници. Същото се отнася и за приятелите, вярвайте само на проверените. Внимателно обмисляйте предстоящите инвестиции, за да не останете без нищо. В любовта, може да се появи съперник. Колкото и странно да изглежда, това само ще ви провокира. Просто не действайте, твърде наивно.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес, ще сте заобиколени от хора с най-добри намерения. Това може да са очарователни непознати, нови колеги и дори съседи. Всички, ще се радват да подкрепят и споделят най-съкровените си мисли. Необходимата информация за творческата ви работа, ще откриете на сайтове в мрежата. Само не оставайте в интернет до сутринта.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес са възможни, много неочаквани събития и приятни мигове. Не е изключено пристигането на гости от далеч, скъп подарък и покана за среща. Новини, касаещи любимия човек, също ще ви донесат ярки емоции. Само финансовата сфера, уви, ще остане непроменена. Е, време е да потърсите нова работа или да започнете свой бизнес.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ще е добре, да закалите тялото си, като приемате повече витаминни. Яжте повече зеленчуци и плодове, така че да не се разболеете преди лятото. Много ценна информация, ще научите от човек, с когото много години не сте се виждали. Това ще ви тласне към нови постижения и ще ви зареди с оптимизъм. Особено в работната сфера.

Станете почитател на Класа