Кацарова се хвърли в дълбокото

Щурата кулинарка Божана Кацарова е на път да хвърли поредната изненада със свое активно участие в публичното пространство. Този път обаче, изобщо не става дума за участие в рейтингово тв риалити, откъдето и придоби популярност. 

Чаровната готвачка е на прага да сбъдне една от дългогодишните си мечти, свързани с професионалното развитие. А именно - да има собствен блог с полезни и качествени съвети за кулинарното изкуство.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201905/950/1556914229_bozhana.png?_=1556914492

 

"След 2 години избистряне на концепцията, новата ми кухня официално е факт! Малка симпатична бърлога, в която нямам търпение да започна да посрещам гости и да се сътворяват ВКУСНИ НЕЩА. От следващия месец тръгва и НЕ ПОРЕДНИЯТ кулинарен блог, за който съм се постарала да е максимално полезен и лишен от каквито и да било клишета и монотонна реч...”, написа Бо, както и викат на галено приятелите, в социалните мрежи и разбира се предизвика за нула време десетки коментари от своите последователи.

 

Извън темата за кулинарните подвизи, Божана е все така щастлива в личния си живот. Неотдавна дори тя призна, че в момента изживява нещо много хубаво със своя приятел Ники.

 

„В момента с Ники изживявам нещо много хубаво. В началото не исках да афиширам връзката ни. От година и половина сме заедно. Запознахме се по работа. Той е истински, умен. Ники е феноменален”, не спира да хвали половинката си щурата готвачка.

Станете почитател на Класа